Waarom kiezen voor de kwaliteit van HRW ?

       Openheid en eerlijkheid
       100 % garantie
       Wij werken altijd naar de minimale tolerantie
       Geen concessies op kwaliteit
       Alle bouten en moeren zijn opnieuw gegalvaniseerd
       De motor wordt inwendig volledig schoongemaakt
       Vaak is stralen NIET toegestaan, dan gebeurt het schoonmaken echt met de hand
       Alleen de beste onderdelen worden gebruikt
       Zeer veel ervaring in tuning
       Vele honderden motoren gingen u voor

 

Garantie

De reden dat wij garantie kunnen geven komt doordat alles visueel is gecontroleerd en gemeten zowel voor de revisie als erna. Alles wat van belang is wordt vastgelegd en de afwijkingen worden met u besproken. Er zitten dus geen waarschijnlijkheden in maar alleen maar zekerheden. 

Minimale tolerantie

Dat is waar het uiteindelijk om draait, letterlijk en figuurlijk. De gehele motor is daarmee weer in topconditie zodat u nog vele gereviseerde kilometers kan maken.

Topkwaliteit onderdelen

In de hedendaagse markt worden helaas veel onderdelen aangeboden van matige tot ronduit slechte kwaliteit. Als consument bent u daar de dupe van omdat de kwaliteit zich pas na inbouw bewijst. Door onze jarenlange ervaring met diverse leveranciers zijn we tot een selecte betrouwbare groep gekomen met uitsluitend topkwaliteit van onderdelen.

Voorbeelden hiervan zijn; zuigers en bussen, pakkingsets, vloeibare kits, nokkenassen, stoterbussen en ook galvaniseren en herstel van aluminium cilinderkoppen.

Ook kunnen wij door onze ervaring aangeven of een onderdeel nog bruikbaar is of vervangen/bewerkt moet worden zodat geen onnodige kosten worden gemaakt of verkeerde een schadelijke beslissing.

Zekerheid vooraf

Uw motor halen wij eerst geheel uit elkaar, meten alle onderdelen na en maken op basis daarvan een offerte. Alleen door u gevraagde uitbreidingen of onvoorziene tegenslagen die met u overlegd worden komen als extra op de rekening.

Zelf doen

Zelf meehelpen mag, zeer leerzaam en je bent zelf overtuigd van het resultaat. Dit is niet duurder. Alle mensen die dit hebben gedaan zijn meer gelukkig met het resultaat.

Zelf spullen kopen mag ook maar is beter van niet, wij hebben met veel materiaal ervaring, helaas ook veel slechte ervaringen. Dan betaalt u duur leergeld.

Na revisie

Ook bij het inbouwen en opstarten van een nieuwe motor kunnen wij u van dienst zijn. Daarmee heeft u zekerheid én waarborging van de garantie.

De factuur en de garantie

De kosten van de revisie worden bepaald door de uit te voeren bewerkingen en de toegepaste onderdelen. Deze worden op de rekening gespecificeerd en deze is daarmee een waarborg van de kwaliteit. Ook een CD met foto´s, genomen tijdens de opbouw wordt meegeleverd. Op de rekening staat desgewenst het motorbloknummer vermeld.